Το ξεκίνημα μας

Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα των Triumph Motoriders!

Μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την αγάπη των μελών της για τη μοτοσυκλέτα και δη το τρικύλινδρο (και όχι μόνον) βρετανικό μοντέλο, από την αγάπη μας για τα δίτροχα ταξίδια, από την ανάγκη μας για συνεύρεση με ανθρώπους κάθε ηλικίας, που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς!

Το όλο εγχείρημα πήρε σάρκα και οστά όταν τα δύο ιδρυτικά μας μέλη, ο Βασίλης και ο Βαγγέλης, σκέφτηκαν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα. Ο Βασίλης Οικονόμου, επιθεωρητής οικονομικού ελέγχου σε μεγάλο όμιλο παραχώρησης αυτοκινητόδρομων. Ο Βαγγέλης Τυρπένου χειρούργος ορθοπεδικός με πολυετή εμπειρία σε ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.

Ορμώμενοι από την μεγάλη μέχρι τώρα και άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία τους στα ταξίδια με μοτοσυκλέτα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα, αφιερωμένη μεν στις μοτοσυκλέτες μάρκας Triumph, με ανοιχτές αγκάλες προς όλη την μοτοσυκλετιστική κοινωνία δε.

Η πρότερη εμπειρία τους σαν διοργανωτές εκδρομών σε φόρουμ μοτοσυκλέτας, σημαντική για την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ομάδας μοτοσυκλετιστών, που θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο με ασφάλεια και φιλικότητα.

Φυσικά, στην ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής συνετέλεσαν και άλλα μέλη της παρέας μας. Aνεκτίμητη  η συμβολή της  Ένης στην δημιουργία του site, της  Σωτηρίας, του Κώστα από την Ξάνθη αλλά και  του Κώστα από την Πάτρα, του Νίκου του τετρακύλινδρου, του Παναγιώτη από την Αγία Παρασκευή και του Θεόδωρου καθώς  και η γνώμη των άλλων μελών.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στο διαδικτυακό μας στέκι. Η εξερεύνηση της ιστοσελίδας μας, είναι για εμάς τιμή και χαρά και σας περιμένουμε να  μοιραστούμε μαζί ταξιδιωτικές  εμπειρίες…

Θ.