10 Χρόνια T-Motoriders

10 ΧΡΟΝΙΑ.. Team Motoriders

Κι όμως πέρασαν 10 χρόνια από τότε που αρχίσαμε να ταξιδεύουμε στους δρόμους, απολαμβάνοντας τοπία, επισκεπτόμενοι κάθε χωριουδάκι , κάθε κορυφή βουνού και κάθε λίμνη σ όλη την Ελλάδα αλλά και ταξιδεύοντας σε  μακρινές χώρες, πόλεις και χωριά.. αποκαθηλώνοντας δεκάδες πινέζες από τον χάρτη.

Μπορούμε να καυχηθούμε πια ότι ήμασταν από τις πρώτες μοτο-Ομάδες που φορούσε γιλέκα ασφαλείας και είχε δική της Ομάδα Υποστήριξης στον δρόμο, που δημιούργησε τους δικούς της οδηγικούς κανόνες. H πρώτη μοτο-Παρέα που έφτιαξε site με χρώματα και φωτογραφίες αλλά δυστυχώς μείναμε οι μόνοι που εξακολουθούμε και γράφουμε ταξιδιωτικά κείμενα..

Στα 10 αυτά χρόνια…Δημιουργήσαμε κάτι παραπάνω από 200 εκδηλώσεις, αποκαθηλώσαμε τουλάχιστον 450 πινέζες από τον χάρτη διανύοντας πάνω από 65.000 χλμ στους δρόμους

Μια καθαρά ταξιδιωτική μοτοσικλετιστική Ομάδα. Οι T-Motoriders..

Κι όπως μας αποκάλεσαν σε μία κοπή πίτας συλλόγου,… «η κολώνα του μοτοσικλετιστικού τουρισμού στην Ελλάδα».

Χωρίς καταστατικό και προεδρεία. Με συζητήσεις, με δημιουργικές διαφωνίες με προβλήματα που έχριζαν απαντήσεις, με σκληρή αυτοκριτική αλλά πάντα με καλοπροαίρετη διάθεση βρίσκαμε τις προτάσεις και τις λύσεις. Με μία Ομάδα Διαχείρισης αποτελούμενη από άτομα που προσέφεραν ώρες πολλές εθελοντικής εργασίας..

Και σήμερα φτάσαμε εδώ 8 Δεκεμβρίου 2023…και όμως …

Συνεχίζουμε για να βρούμε νέους τόπους να βάλουμε την πινέζα μας, κρατώντας στην παρέα μας τα περισσότερα μέλη μας από τις πρώτες κυρίως χρονιές… νέα μέλη έτοιμα να μας ακολουθήσουν στις εξορμήσεις μας… πρωτόγνωρα συναισθήματα για να τα αποτυπώσουμε στο χαρτί μαζί με τις εικόνες που έκαναν το χαμόγελο να μένει καρφωμένο…εκεί…

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους σ αυτά τα 10 χρόνια ταξίδεψαν μαζί μας.

Αυτούς που διάβαζαν τα ταξιδιωτικά μας και αφού πήγαιναν με τις οικογένειες τους στα ίδια μέρη, μας έστελναν με mail τις ίδιες φωτογραφίες μόνο που αντί για τα μέλη μας  είχαν τις χαμογελαστές φατσούλες των παιδιών τους.

Ποτέ δεν ήθελα να δημιουργηθεί μία Ομάδα με 10.000 μέλη. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

Να περνάμε καλά ήθελα διοργανώνοντας εξορμήσεις με φυσιολατρικό χαρακτήρα, πολιτιστικό ενδιαφέρον αλλά και φυσικά με γαστρονομικές προκλήσεις κάνοντας νέες γνωριμίες, νέους φίλους.

Και νομίζω τα καταφέραμε…

Για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια θα υπάρξει ένα επετειακό μπλουζάκι με το εορταστικό λογότυπο αλλά και μία μακέτα έκπληξη. Θα παρουσιαστεί στην συνάντηση μας στις 20/12 στην Καστέλλα στον Πειραιά.

Επίσης το πρόγραμμα στην κοπή της πίτας μας στο Rockwood στις 3/2/24 θα είναι  εορταστικό και θα παρουσιαστούν και τα νέα  φουλάρια της Ομάδας. Μείνετε συντονισμένοι..

Χρόνια μας Πολλά λοιπόν.

Με όμορφα και πολλά ταξιδιωτικά χιλιόμετρα..

10 ΧΡΟΝΙΑ Τ-MOTORIDERS

Και συνεχίζουμε….

Βασίλης Οικονόμου

Ιδρυτής των T-Motoriders